Начало > Изложба > Съдържание
Домакински почистващи кърпички на подходящи методи и съвети
Jan 28, 2016

Обикновените хора не е специален фокусирани върху парцал за почистване на 's, да малки серии в yiqian от кога не е като да почистване парцал на, yiqian на идеята е все пак също измиване измиване не чисти, от не как специални на да се отбележи той почистване компанията на експерти, които да ми каза това е грешки на режим на мислене, ние, ако не слагам парцал почистване чисти думи , на воля прави бактерии оставени в ние на парцал Shang, ние с парцал за това кога на ще се придържаме към друго място.
Така че днес ние ще сподели някои добри съвети за почистване на парцали.
Сурови яйца черупките да почистващи кърпички
Стъпка е правилният начин: сурова черупка от яйце и вода парцал, варени, Кук за пет минути след откриването, тогава чист ще бъде хубаво. Най-лесният и най-бързият начин е да използвате специален препарат и след това измийте добре с вода.
Метод е прост, но не много хора правят е, малка надежда, че можем да живеем здравословно.
Почистване съвети: домакински натиснете дълги черни оксид и скучна, тя се препоръчва, че суха кърпа, намокрена с брашно да почистите кранче, след изтриване на данни с помощта на влажна кърпа и след това избършете със суха кърпа, повтори няколко пъти, черен натиснете, за да възстановите светлина и не уврежда металната повърхност, избършете с цигара пепел може да постигне много добри резултати.
Можете също да използвате оцет или амоняк да се чисти на чешмата, можете да премахнете Топ грес и мръсотия, сол и вода решение може да се използва за почистване. Като използвате паста за зъби върху суха кърпа, когато кран многократно избършете със суха кърпа за почистване, можете да постигнете желаните резултати, домашни работници в процеса на почистване е завършен, на Фосет спрей е най-добрият начин таблица съвет восък, избършете с почистване подложка, и блясъка си ще бъде по-дълъг.