Начало > Новини > Съдържание
Ще раирането на раините ще направи порите по-дебели?
Oct 13, 2017


Район Wipes лицето, чиста не е завършена, лесно е да причини обструкция на порите, почистване на лицето е най-добрият поток на измиване на студена вода, ако действителните условия могат да бъдат използвани само за почистване на лицето с Раион Wipes, не се страхува да губи още няколко, не забравяйте да използвате незабавно попълване.
Причините за големите пори са:
1, жизнени навици, хранителни навици, като например задържане до късно, тютюнопушене и т.н.
2, поради неправилно почистване, причинено от блокиране на капилярната мръсотия, което води до големи пори. Кожусите за епидермиса на кожата продължават да произвеждат клетки и се транспортират до горната част, докато стареенето на клетката, естествено ще падне. Но порите са блокирани, метаболизмът на кожата не е гладък, не може да падне по график, което води до увеличаване на порите.
3, дължащо се на стареене на кожата, причинено от стареене на кожата, причиняващо големи пори. С увеличаването на възрастта кръвта не е правилна: намазка с дразнеща козметика и дългосрочно използване на силен бактерициден силен крем, противовъзпалителна вода, ще направи порите по-сериозни препятствия, изчерпване на мазнините не излиза, като липсата на подходяща грижа, Ще стават все по-сериозни, толкова по-дебели пори.
4, прекомерната употреба на маската: много от дълбоките маски първите пори, за да се проникнат дълбоко в порите на маслото и замърсяват, прекалено много употреба на дълбока почистваща маска, ще направи порите дебели.
Rayon Wipes може да се използва само като извънредна ситуация, MM или да не се развиват навици, а след това Rayon Wipes качеството на нивото е много различно, лош Район Wipes често триене кожата е на практика травма. Красив лидер на книгата може да се каже, че е в състояние да изчиства помощни инструменти, отколкото нашите ръце към деликатната!
Има много хора ще кажат как да използват Rayon Wipes преподаване? Това е, което правим всеки ден, не трябва да учим? О, всъщност, защото правим всеки ден, така ще пренебрегнем подробностите и връзките на The
В действителност, измийте лицето си също е осведомен О, да ви напомня да миете лицето си неподходящ начин да навредят на нашето здраве О, особено любовта дълги акне момичета трябва да обърне внимание на приятелите. Няма един полезен мивка мие навик, и никой не почувства миене лицето си с мивка, които мият по-мръсни, и дори чувстват, че порите на лицето стават дебели, с малки частици, покрити в лицето?
Знаем, че водата в мивката е фиксирана, няма да причини ефекта на измиване, ръцете и лицето им ще бъдат мръсни неща, с мивка, без значение как се мият, мръсни неща ще останат в мивката Нека цикълът се повтаря, така че, разбира се, ще има повече измиване на по-мръсно усещане. Има време да се измие лицето ви не трябва да използва сапун О, сапун не само ще стимулира кожата, но също ще повреди нашата естествена кожа за защита на кожата, така че не мийте лицето си със сапун О.
Тогава има гореща вода, топлата вода измива най-много внимание и много хора се чувстват комфортно с топла вода, но топлата вода напълно ще поврежда кожата ви защитен филм, и Район Wipes ще натрупат много бактерии, от дълго време, на тялото е много лошо.
Все повече и повече хора са свикнали да носят Районни кърпички, преди хранене или на обществени места по всяко време, за да извадят кърпата, за да заменят миенето на ръцете, че това е лесно и хигиенично и дори погрешно мисля, че може да се стерилизира. Въпреки това бих искал да напомня на потребителите, че Rayon Wipes съдържа различни добавки, прекомерното излагане може да причини кожни алергии, най-добрият начин да дезинфекцирате или измиете ръцете си със сапун и изплакнете с вода.
Много потребители смятат, че "Райън кърпа", както подсказва името, трябва да бъде хартия. Производството на Районни кърпи обаче е основната суровина нетъкана, основният компонент е полипропилен от полипропилен. Поради това, широкото използване на Район кърпа не само губи ценни петролни ресурси, но и лесно да се разпадне след разлагането, лесно да причини ново "бяло замърсяване".
Районът Wipes течно съдържание обикновено е около 80%, основният компонент на водата и добавките. За да се избегне реакцията на водата с течността, водата, използвана в Районните кърпички, трябва да бъде специално обработена вода като рафинирана вода, чиста вода и т.н.